& efter alla frågor om gårdagen... var ju inte ute efter uppmärksamhet, vilket innebär att jag inte borde ha nämt något alls. Men jag lär av mina misstag och ni ska få svar.
Allt beror på att det hände så mycket på så kort tid som jag skrev. & smsen hade inte något med beteendet att göra på det sättet. Vi alla vet att jag aldrig lägger ned mer tid än vad som behövs på sånt. De underlättade bara inte vardagen om man säger så. Nu är allt på topp, har verkligen varit en så sjukt bra dag! Nu är det 3 veckor kvar tills skolan börjar. Jag har lägenhet, 9 arbetsdagar kvar och även världens finaste kompisar och syskon som jag måste se till att träffa så ofta jag kan nu innan jag flyttar till Lysekil. Stället där jag lever livet och firar att jag snart fyller arton och bara har ett år kvar! sjukttaggad.
För att sammanfatta helgen lite snabbt har jag haft suverän kvalitétstid med syskon och syskonbarn. Men utöver det så är allt ett stort kaos. Stod utan lägenhet i veckan, bråk med syskon, "kompis" som tagit upp kontakten och inte minst ett helt fucked up huvud efter nattens sms. vilket är helt mitt egna fel. Längesedan jag kände mig så nere (om de någonsin tidigare hänt) vill inte äta, bara sover, är för mig själv och säger inte mer än jag måste.

Psg-Real var grymt även om matchen inte var den bästa så känns det sjukt att jag äntligen har sett min kung Zlatan och självaste Ronaldo. Goa gubbar dedär...
 
Inviger surfplattan samtidigt som jag tjockar mig och letar lägenhet like a boss, såhär 4 v. innan skolan börjar.

Tänkte länka några grymma pojkar, Boyce avenue. Pallar dock inte atm. Men bättre covers får man leta efter!