Så fort vi slutat lektionen blir det att bege sig till lägenheten, hämta och packa om väskan och sedan sätta sig på bussen hem till Vara, eller faktiskt Helås! ska bli otroligt mysigt att komma ut på "landet". Egentid, fota, promenad i skogen (och egentligen vara sjuk) står högst på listan. Givetvis får vi inte glömma tiden med far och Maria. & ja, jag är verkligen hemmakär och "pappas flicka". (och mammas)
 
Pappa och Maria kom idag på besök här i Lysekil, vilket var mycket trevligt och kul! Vi tog oss en fika, sedan blev det en promead på stångehuvud och en god middag på Rosvik innan det var dax att gå till jobbet.
När Jonna satte sig på bussen idag drog jag mig ut för att springa, vilket inte var mitt smartaste beslut då jag direkt efter och nu låter som jag vet inte vad. Inte bra för halsen må jag säga... Så dagens tips: Lyssna på doktorn, ska du inte springa med förkyldning och ev. lunginflammation, GÖR FÖR GUDS SKULL INTE DET! min hals som var bra i morses är kääääss nu. igen.
 
 

Nu är jag hemma från jobbet, har fått i mig lite käk och tänkte snart bege mig till hemmakväll för att lämna tillbaka Skyfall som vi såg igår. Därefter kan jag lova att det blir att gräva ned sig i soffan med en kopp varmt vatten (eftersom jag inte alltid är så förtjust i te, haha) och en bra film. Om jag har en bra film... Sen kanskekanske, de blir lite ändrade planer och jag får träffa min Emms!