Innan jag fyllde 18 började jag planera en tautering, har kommit så långt som vart jag kan tänkas att ha en. På revbenen eller i nacken. Är också ganska säker på vad jag vill skriva, men det ska ju bli bra också, och måste helklart betyda någonting. Önskar så att jag hade modet till att gå dit...
 
 
Börjar inse att jag kanske varit för stark för länge, mycket kan göra mig gråtfärdig nu för tiden. Men ändå så otroligt sällan jag fäller en tår.
 
Trodde inte det skulle bli ett så stort kliv från gymnasiet till högskolan. Inser nu att jag faktiskt haft väldigt lätt för mig under min studieperiod. Det var mycket pluggande i omgångar, det kan jag inte säga något annat om. Men det var för det mesta några sena nätter här och där dagarna innan provet. Framförhållning har alltså inte varit min grej. 
Nu när det bara är två veckor kvar till tentorna har jag däremot ångest. Ingen framförhållning nu heller... Har en massa som ska nötas in i min lilla hjärna och dessa två veckorna lär gå hur fort som helst, med tanke på att det känns som om det endast var några veckor sedan jag började på Högskolan. Hur som helst har matten legat i fokus för det mesta, samt projektarbete. Vilket verkligen märks nu när jag ska traggla mig igenom den andra kursen som tyvärr också måste tentas av... 
ÅNGEST är verkligen bara förnamnet. Idag har jag suttit i mer än 4 timmar och lärt mig drygt 10 instuderingsfrågor. Tror jag ska kunna runt en 200+ till tentan. WEHÅ, kan det kännas bättre? De kommande veckorna är det i alla fall fokus på tentorna och inget annat som gäller. (Har drygt två dagars jobb inplanerat). Dock är det snart Halloween, men skolan måste verkligen gå före så får se om jag kan fira med mina vänner som kommer hem under deras "lov" eller så att säga, tentavecka. 
 
Men det är bara att ta tag i sig själv, nöta och hoppas på att något sätter sig och jag snart kan känna mig något lugnare. Träningen lär ligga på is då jag har feber ont i halsen och måste fylla min hjärna med en massa fakta. 
 
Hoppas ni har det betydligt mycket bättre utan stress och ångest. 
MvH / En hel stressad Amanda fylld me ångest och panik. 
Misslyckas är inte min grej.