Hade min första dugga idag, vilket inte gick helt åt skogen men heller inte galant... Eftersom den var obligatorisk och vi endast får ha 6 fel och hon inte ger ut delpoäng ber jag till gudarna att jag klarade mig och blir godkänd! Usch och fy.
Efter en otroligt lång skoldag gick jag bestämt och helt utan motivation till gymmet vilket såklart resulterade i ett litet pass, men 5 km rodd, 3 ryggövningar och min dagliga utmaning! Känns grymt skönt nu efter, är dödstrött men mer pigg i huvudet än jag var innan :)
I helgen ska jag vara barnvakt åt mina små änglar, saknar dem så otroligt mycket. Borde helklart spendera mycket mer tid med dem. Finns inte många som kan få mig att må så bra som de kan!
 
Ken Rings musik ligger varmt om mitt hjärta, hade jag kunnat hade jag lyssnat hela dagarna på denna grabb och hans sjukt underbara musik. Så otroligt tänkvärda texter.
 
Inser att jag inte har bloggat på en evighet, men också att jag faktiskt inte saknar det heller. Sommaren har varit otroligt bra men lite för mycket jobb och lite fritid. För några veckor sedan flyttade jag till trollhättan för att studera, ingenjör - industriell ekonomi denna gången.
Bild från helgen, innan sista dagen som nolla.