What tomorrow holds
All we got is here and now
 
 
 
I helgen har det varit fullt upp med kalas, kvalitetstid med syster och vänner. Vilket verkligen är guld värt i min vardag. 
 
Känner att jag börjar bli något tankspridd... tänker så det knakar heeeeela tiden verkligen, och plockar dessutom på mig så mycket jobb det bara går. Inser tyvärr nu att det kanske blir för mycket för att CSN ska godkänna bidraget.... vilket en inte vill gå miste om samtidigt som en vill jobba så mycket det bara går...
Förövrigt är jag helt slutkörd efter denna sommaren, vilket inte alls är bra och det känns verkligen. Sover så mycket jag kan och vill knappt lämna huset. Denna vecka ska jag ta igen mig, samt träffa min bästa vän innan hon beger sig till Umeå igen. Inte sett mycket av den bruden, vilket gör så fruktansvärt ont i mig. Däremot ska jag verkligen ta mig tiden att åka dit upp en helg och hälsa på mitt hjärta.
Förövrigt rullar livet på, har väl en ganska tuff period nu, men världens finaste vänner och familj som gör det hela så mycket enklare. Så kloka och vet precis hur man gör mig lite lyckligare.
 
-xoxo

1 kommentarer

Syster P

28 Aug 2015 00:24

Älskar dig<3

Kommentera

Publiceras ej