Min största rädsla.
Efter många om och men, kan jag ju absolut erkänna att det finns hemska saker som jag inte klarar av. Disktrasor och fötter är två saker som står högt upp på den listan. Men högst upp kan jag lova att det står sprutor med väldigt stora bokstäver.
 
Vad är det som är så farligt?

Helt klart standard frågan. Det är inte farligt och jag har inte påstått det, men det är smärta. Väldigt obehaglig smärta och nålar. Sen kommer det en vätska in i kroppen som svider. väldigt mycket. Helst av allt skulle jag vilja dra ut skiten och sätta den i doktorn eller något annat. Bara den inte är i mig.
 
Jo, jag tar sprutor. För att slippa få sjukdommar. Men av vilken anledning ska jag ta en spruta för att få bedövning när jag är mer rädd för själva sprutan än operationen/ingreppet som ska göras. 
 
Var hos tandläkaren idag, han skuvade upp en provisorisk skruv genom tandköttet och upp i benet. (har operat in en grej så det ska gå att skruva i skruvar). Detta gör snuskigt ont. Jag överdrivet inte. Tänk dig genom tandköttet!! Hur känsligt är inte det? och sedan in i benet, det knakar, spänner, smärtar och man vill bara skrika. Men det går ju inte för i gapet har men tusen andra saker som händer, "skruvmejseln" etc. Då kommer andra tanken, varför inte bita ihop? Sedan har han skruvat klart. Och då kan jag lova att smärtan sitter kvar i ytterligare någon timma, sedan börjar den avta. 
 
Det jag vill komma fram till är att jag faktiskt inte tycker det är så farligt att skruva in en tand. (Jag vill verkligen inte göra det fler gånger vilket jag måste). Men för mig är det tusen gånger värre att ta en spruta.
 
MvH
tjejen som inte ens kan ta blodprov. men hon gör det.

Kommentera

Publiceras ej